URV SUMMER LAB 18-19. Activitats d’estiu per estudiants de la ESO

 

URV Summer Lab és una activitat que organitza la URV per a estudiants de 1r, 2n i 3r d’ESO durant el mes de juliol. Oferim per l’estiu una alternativa formativa a les famílies de la comunitat URV i externes interessades en què els joves tinguin un primer contacte amb el món universitari, alhora que s’endinsen en els continguts i disciplines dels diferents àmbits de coneixement. Constitueix l’evolució natural entre el component bàsicament lúdic del Campus Estiu URV (per infantil i primària) i l’enfoc més acadèmic de les activitats de l’EstiURV (per 4 ESO i batxillerat).

URV Summer Lab es durà a terme de l’1 al 26 de juliol, dividit en quatre setmanes en horari de 9h a 13:30h. I la ubicació serà al Campus Sescelades.

Objectius específics

L’URV Summer LAB té per objectius específics:

• Il·lustrar continguts relacionats amb l’àmbit STEM amb un component lúdic que afavoreix l’aprenentatge i desenvolupa capacitats personals i vocacionals.
• Tenir un primer contacte amb el món universitari de l’àmbit STEM.

Les característiques essencials del programa són:

• Taller d’activitats d’estiu destinat a alumnat de 1r a 3r d’ESO.
• Tallers setmanals, de 9 a 13,30 h, 5 activitats diferents per setmana.
• Grups de 15 a 20 alumnes.
• Temàtica: Cada activitat tractarà sobre un tema concret, amb un fil conductor, en què es plantejaran als assistents un o més reptes a resoldre o una investigació a realitzar. Les activitats seran pràctiques, dinàmiques, amb treball en equips, preferiblement experimentals, amb ús de models físics o informàtics, representació de rols i presentacions, etc.
• La Universitat Rovira i Virgili organitza i aporta el personal i el material per a la implementació dels tallers.

 

Inscripcions

Dirigiu-vos a la pàgina web següent per accedir al procés d’inscripció: http://www.urv.cat/ca/recerca/divulgacio/escoles/summer-lab/inscripcio/
 

 

Entitats col·laboradores: